Børn i Korsbæk

Tilbage
Hvilket afsnit skal starte med at være foldbar?
2

I Korsbæk på Bakken kan hele familien - store som små - få en enestående oplevelse af at være på tidsrejse til 1930'ernes Danmark.

Nedenfor kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål om familieoplevelser i Korsbæk.

Er Korsbæk egnet til børnefamilier?
Korsbæk er et hyggeligt sted for både børn og voksne og kan være en skøn pause i det hektiske liv på Bakken. At gå rundt i byen og ose i de små butikker giver et fint indblik i en svunden tid. Og at spise konditorkager i Andelsbageriet eller at nyde en frokost i Jernbane Restauranten eller i Postgaarden, kan gøre alle glade - store som små. Vi anbefaler familier med børn under 7 år at besøge Postgaarden, Jernbane Restauranten og butikkerne.
Hvilke spisesteder egner sig bedst til børnefamilier?
Er I en familie med børn under 7 år, anbefaler vi at spise i Postgaarden eller i Jernbane Restauranten. Her har vi specielle børnemenukort med livretter, som vores små gæster sætter stor pris på
Er der børnemenu i de små restauranter - Lauras Køkken, Katrines Gaard samt Hos Varnæs?
Nej, i selskabslokalerne i privaten betaler man for et fuldt traktement alt inklusive, uanset om man er voksen, barn eller baby. Man deltager i traktementet i en gruppe på ca. 20 personer og spiser ved fællesborde. Vi anbefaler oplevelsen for voksne samt børn over 7 år, da traktementet indeholder mange serveringer over lang tid, hvilket kan føles langtrukkent for små størrelser.
Kan man have en baby med på rundvisning?
Det er ikke muligt at have en barnevogn eller klapvogn med på rundvisning af hensyn til brandsikkerhed. Har I en baby, og skal I på rundvisning anbefaler vi, at bedsteforældre eller en ven af familien går en tur på Bakken med babyen, mens I nyder rundvisningen.
Skal børn have billet på rundvisning?
Alle deltagere skal have billet på rundvisning uanset alder. For at give alle den bedst mulige oplevelse, anbefaler vi, at børn under 7 år nyder en time i de sjove omgivelser på Bakken, frem for at deltage i en rundvisning i Korsbæk.
Kan man have en barnevogn med i Korsbæk?
Man kan have barnevogn eller klapvogn med i alle vores udendørsarealer i Korsbæk. Af hensyn til brandsikkerhed, er det desværre ikke muligt at medbringe barnevogn indenfor - heller ikke på spisestederne.


 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498