Firmaarrangementer og møder

Tilbage
Glæd kollegaer med en mindeværdig oplevelse

I Korsbæk på Bakken har vi de perfekte omgivelser til både store og små fester, personalearrangementer, kundeevents eller enhver form for selskaber. 

Vi tager virksomheden med på en nostalgisk tidsrejse - tilbage til 1930'ernes Danmark, tilbage til Lise Nørgaards klassiker. Sammen oplever I at være med i et velkendt stykke Danmarkshistorie - og det efterlader et mindeværdigt aftryk.  Inspirerende møder
Mangler I et anderledes sted at holde jeres møde eller konference? I Korsbæk på Bakken har vi både store og små lokaler, der kan imødekomme forskellige behov.

Hold et nostalgisk salgs- eller kundemøde i Lauras Køkken.

I de fredlige stuer Hos Varnæs passer bestyrelsesmøde eller strategidag perfekt ind. Vi kan garantere, at der er højt til loftet, og at alle går hjem med fornyet inspiration.

Vi sammensætter jeres møde ud fra de ønsker og behov, I som virksomhed måtte have både i forhold til lokale, mad, drikke, underholdning samt AV-faciliteter.

Kontakt os for at høre de forskellige muligheder for at holde jeres møde eller arrangement i Korsbæk på Bakken.

Tlf. 3996 0345
eller info@korsbaek-bakken.dk 

Download vores selskabsfolderVi sammensætter jeres arrangement, så det efterkommer jeres ønsker  til en hyggelig dag i Korsbæk og på Dyrehavsbakken.

Måske har I ønsker om levende musik eller underholdning ? Mulighederne er utallige - oplev eksempelvis Korsbæks husorkestre spille tidstypiske toner, deltag i en privat dansetime hos Violet Vinter eller få en særlig rundvisning i Korsbæks stuer og gemakker.
Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om jeres næste firmaarangement:
telefon 39 96 03 45 eller info@korsbaek-bakken.dk 


 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498