Jobopslag

Tilbage
Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere
   
Vi søger engagerede og dygtige kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken, der tager gæsten med tilbage til Matador i de omgivelser, vi alle kan huske fra den ikoniske tv-serie. 

Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by.


Butiksmedarbejdere søges til Korsbæk på Bakken
   
Til Korsbæk på Bakken sæson 2023 søger vi butiksmedarbejdere til Andelsbageriet og Korsbæk Butikken.

I Korsbæk på Bakken ligger der fem restauranter, en bar samt flere forskellige forretninger, herunder Andelsbageriet som er Korsbæks bageri og konditori, og Korsbæk Butikken, som sælger merchandise, souvenirs og oplevelser.Rengøringsassistenter til Korsbæk på Bakken og Cirkusrevyen
   
Rengøringsassistenter søges til Korsbæk på Bakken og Cirkusrevyens sæson 2023.

Arbejdsopgaverne består af daglig rengøring af restaurationslokaler, forretninger, kontor samt i revyteltet. Desuden skal der løbende vaskes og stryges linned og kostumer. Der vil lejlighedsvis kunne forekomme andre rengørings- og/eller mindre vedligeholdelsesopgaver.

Erfaring fra lignende job er en fordel, men ikke en betingelse, da vi gerne foretager den fornødne oplæring.
 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498