Jobopslag

Tilbage
Korsbæk på Bakken søger tjenere
   
Tjenere, bartendere mv. søges til vores restauranter i Korsbæk på Bakken.

Vi søger dygtige og energiske tjenere til Korsbæk på Bakken i sæsonen 2022. I Korsbæk på Bakken ligger der fem restauranter; Katrines Gaard, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Jernbane Restauranten og Postgaarden samt en bar i Skjerns Magasin. I alle restauranterne serveres retter med rødder i 30'ernes og 40'ernes finere, danske madkultur - tilberedt fra bunden af de bedste råvarer.Rengøringsassistenter til Korsbæk på Bakken og Cirkusrevyen
   
Rengøringsassistenter søges til Korsbæk på Bakken og Cirkusrevyens sæson 2022.

Arbejdsopgaverne består af daglig rengøring af restaurationslokaler, forretninger, kontor samt i revyteltet. Desuden skal der løbende vaskes og stryges linned og kostumer. Der vil lejlighedsvis kunne forekomme andre rengørings- og/eller mindre vedligeholdelsesopgaver.

Erfaring fra lignende job er en fordel, men ikke en betingelse, da vi gerne foretager den fornødne oplæring.


Runnere og afryddere søges til Korsbæk på Bakken
   
Korsbæk på Bakken søger runnere og afryddere til sæson 2022.

Det er en forudsætning, at du er loyal og ansvarsbevidst samt udviser en positiv og glad holdning over for vores mange gæster og dine kolleger. Hos os sætter vi kundeservicen i højsæde, og derfor er et smil på læben og venlig imødekommenhed et absolut "must". Du er vant til at arbejde selvstændigt i et dynamisk og til tider også meget hektisk miljø. Det er ikke en forudsætning, at du har branchekendskab, det skal vi nok give dig.
 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498