Spørgsmål & Svar

Tilbage
Hvilket afsnit skal starte med at være foldbar?
2

I Korsbæk på Bakken kan hele familien - store som små - få en enestående oplevelse af at være på tidsrejse til 1930'ernes Danmark.

Nedenfor kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. åbningstider, adgangsforhold og børn i Korsbæk.


Fotokredittering: Henrik Petit og Camilla Hey.

Hvor mange spisesteder har Korsbæk på Bakken?
Korsbæk på Bakken har 2 spisesteder; Postgaarden og Jernbane Restauranten samt 3 selskabslokaler; Katrines Gaard, Lauras Køkken og Hos Varnæs.
Hvornår åbner Korsbæk på Bakken?

Korsbæk på Bakken følger Bakkens åbningstider.
Se vores åbningstider her.


Hvad koster det at besøge Korsbæk på Bakken?
Der er som udgangspunkt gratis entré i Korsbæk på Bakken. Her kan du som gæst besøge Skjerns Magasin, Algade og butikkerne.
Hvis du ønsker at se hele Korsbæk på Bakken, dvs. inklusive stuer og spisestederne, kan du som spisende gæst tilkøbe en rundvisningsbillet.
Hvorfor er der ikke længere skuespillere i Korsbæk på Bakken?
Skuespillerne har siden åbningen af Korsbæk på Bakken i 2015 været en del af bylivet i gaderne og i restauranterne til stor glæde for de mange tusinde gæster, der hvert år lægger vejen forbi Korsbæk, og de har været med til at fortælle historien om Korsbæk på Bakken i de første år.

Tiden er nu en anden, og vi har derfor taget beslutningen om, at der ikke længere vil være levende karakterer i Korsbæk på Bakken. Det har vi blandt andet gjort for at skabe nye muligheder for arrangementer i vores spisesteder, og derudover er de stigende priser i kølvandet på inflationen og efterslæbet fra coronatiden også med til at påvirke oplevelsesindustrien, der står overfor nogle svære økonomiske tider. For at vi fortsat kan levere en god service og gode madoplevelser i vores restauranter, har vi derfor set ind i de nye tider med et fornyet fokus.
Vi glæder os til endnu engang at byde vores gæster velkommen i Korsbæks unikke rammer med nye arrangementer og gode frokoster og middage i vores restauranter.
Kan jeg købe en rundvisningsbillet uden at spise i Korsbæk?
Nej, rundvisningsbilletter er forbeholdt Korsbæk på Bakkens spisende gæster. Eventuelle ledige rundvisninger kan købes separat på dagen.
Skal jeg købe billet på forhånd, hvis jeg vil deltage på en rundvisning?
Vi anbefaler at købe billet på forhånd til vores rundvisninger, da de grundet deres popularitet tit er udsolgte på dagen.
Jeg skal på rundvisning, hvor skal jeg møde op henne?

Hvis du skal på rundvisning, skal du møde op i Algade ved indgangsportene til Korsbæk. Her vil du blive mødt af den rundviser, der vil tage dig med på tur i Korsbæk på Bakken.

Er der adgang til Korsbæk på Bakken i kørestol?
Som udgangspunkt er der adgang i manuel kørestol til alle vore lokationer. Ved bestilling på rundvisning og restauranterne bedes du venligst oplyse os herom, så vi kan udvise hensyn på dagen. Adgang i elektrisk kørestol og minicrosser er af sikkerhedsmæssige årsager begrænset - hvorfor der ikke er adgang til Katrines Gaard og Hos Varnæs samt i Lauras Køkken med elektrisk kørestol eller minicrosser.
Må jeg tage medbragt mad og drikkevarer med ind i Korsbæk på Bakken?
Nej, det er ikke tilladt at medbringe sin egen mad og drikkevarer i Korsbæk på Bakken. I stedet vil det være muligt at købe drikkevarer i Algade samt nyde en middag på en af vores 5 restauranter.
Er hunde tilladte i Korsbæk på Bakken?
Ja, hunde er tilladte at have med i Korsbæk på Bakkens udendørsområder. Hunde er dog ikke tilladte på vores restauranter, medmindre der er tale om en førerhund. Du bedes da give besked herom ved din reservation.
Er Korsbæk egnet til børnefamilier?
Korsbæk er et hyggeligt sted for både børn og voksne og kan være en skøn pause i det hektiske liv på Bakken. At gå rundt i byen og ose i de små butikker giver et fint indblik i en svunden tid. Og at spise konditorkager i Andelsbageriet eller at nyde en frokost i Jernbane Restauranten eller i Postgaarden, kan gøre alle glade - store som små. Vi anbefaler Postgaarden, Jernbane Restauranten og butikkerne til familier med børn under 7 år.
Se mere om børn i Korsbæk her
Hvilke spisesteder egner sig bedst til børnefamilier?
Er I en familie med børn under 7 år, anbefaler vi at spise i Postgaarden eller i Jernbane Restauranten. Her har vi specielle børnemenukort med livretter, som vores små gæster sætter stor pris på.
Se mere om børn i Korsbæk her
Er der børnemenu i de små restauranter - Lauras Køkken, Katrines Gaard samt Hos Varnæs?
Nej, i de små restauranter i privaten betaler man for et fuldt traktement alt inklusive, uanset om man er voksen, barn eller baby. Man deltager i traktementet i en gruppe på ca. 20 personer og spiser ved fællesborde. Vi anbefaler oplevelsen for voksne samt børn over 7 år, da traktementet indeholder mange serveringer over lang tid, hvilket kan føles langtrukkent for små størrelser.
Se mere om børn i Korsbæk her
Kan man have en baby med på rundvisning?
Det er ikke muligt at have en barnevogn eller klapvogn med på rundvisning af hensyn til brandsikkerhed. Har I en baby, og skal I på rundvisning anbefaler vi, at bedsteforældre eller en ven af familien går en tur på Bakken med babyen, mens I nyder rundvisningen.
Se mere om børn i Korsbæk her
Skal børn have billet på rundvisning?
Alle deltagere skal have billet på rundvisning uanset alder. For at give alle den bedst mulige oplevelse, anbefaler vi, at børn under 7 år nyder en time i de sjove omgivelser på Bakken, frem for at deltage i en rundvisning i Korsbæk.
Se mere om børn i Korsbæk her
Kan man have en barnevogn med i Korsbæk?
Man kan have barnevogn eller klapvogn med i alle vores udendørsarealer i Korsbæk. Af hensyn til brandsikkerhed, er det desværre ikke muligt at medbringe barnevogn indenfor - heller ikke på spisestederne.
Se mere om børn i Korsbæk her


 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498