Sådan oplever du bedst Korsbæk

Tilbage
Hvilket afsnit skal starte med at være foldbar?
4,5

Korsbæk på Bakken
- hvor alle detaljer går op i en højere enhed


Korsbæk er opført som et levende oplevelses- og restaurationsmiljø på Bakken. Vi følger Bakkens sæson, og som almindelig forbipasserende har du fri adgang til at gå en tur i Algade, betragte de smukke huse udefra, besøge butikkerne samt opleve stemningen i Skjerns Magasin.
Se åbningstider her

Vil du gerne endnu tættere på stemningen fra Matador og se bygningerne indefra med det detaljerede interiør, kan du bestille bord på en af vores restauranter med mulighed for efterfølgende at tage på rundvisning i byen.


Spis på en af vores restauranter 

- den fuldendte oplevelse

Som gæst på en af vores restauranter, får du naturligvis adgang til det pågældende spisested. Her kan du nyde tidstypisk mad, tilberedt fra bunden i et detaljeret og skønt sceneri, mens du oplever livet i Korsbæk på tæt hold.

Læs mere om vores spisesteder og bestil bord her

Tag på rundvisning
- oplev hele byen ude- og indefra


En rundvisning i Korsbæk på Bakken er prikken over i'et, når du som spisende gæst, er på besøg i Matadors hjemby. Rundvisningen er en mulighed for at få en fuldendt oplevelse af Korsbæk på Bakken og giver adgang til de 5 spisesteder i Korsbæk by.

På rundvisning i Korsbæk by vil du blive vist rundt af en kyndig guide, opleve interiørerne i stuerne samt høre sjove historier om både Matador og Korsbæks tilblivelse.

Læs mere om - og bestil rundvisninger her

Adgang for kørestole

Der er i Korsbæk på Bakken adgang til alle spisesteder, stuer, gemakker og butikker i manuel kørestol. Adgang i elektrisk kørestol og minicrosser er af sikkerhedsmæssige årsager begrænset - hvorfor der ikke er adgang til Katrines Gaard, Hos Varnæs samt i Lauras Køkken med minicrosser


Af hensyn til vores spisende gæster, er det ikke muligt for forbipasserende at besigtige restauranterne og interiørerne indefra. Bestil plads på rundvisning eller i restauranterne for at få adgang. 


Vi anbefaler at bestille plads både på restauranter og på rundvisninger i god tid før ankomst - for ikke at køre forgæves på travle dage. 

Der er fri entré på Bakken og også til Korsbæks hovedgade - Algade, til vores butikker samt til Skjerns Magasin. Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Der kan forekomme trængsel på de fleste dage - såsom i weekender og i feriesæsonen, og det kan derfor være nødvendigt at lukke midlertidigt af til området af sikkerhedsmæssige årsager. 


 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498