rotation_andelsbageriet

Andelsbageriet

Tilbage]


Der bor en bager i Korsbæk, og han bager de mest vidunderlige kager, boller og andet bagværk - naturligvis fremstillet efter oprindelige og tidstypiske opskrifter.
Delikat udvalg af bagværk

Udsøgte konditorkager

Servering af kaffe og kage

Tilhørende konditori

Udendørs terrasse


Om Andelsbageriet 

Hvem kan stå for en fyldt mariebolle, en skøn jordbærkage, et dejligt stykke kringle eller måske en Korsbæk-kage? Korsbæks bager fremstiller de mest vidunderlige kager, der kan friste alle sukkerglade sjæle. 

Spis bagværket med kaffe til i etablissementet, eller tag det med ud i det grønne.


]
]

Om Konditoriet

Det er ikke blot de kageglade 'Møhger', der let fristes af en fyldt medalje eller et højtbelagt gåsebryst. Andelsbageriet i Korsbæk på Bakken har nu udvidet med et konditori, hvor gæsterne kan nyde friskbagte kager og smørbagte boller samt en kop kaffe eller varm chokolade - alt tilberedt med kærlighed som det smagte i 1930'ernes Danmark.


Udvalget spænder bredt inden for klassiske danske kager - mange af dem set i Matador, heriblandt kartoffelkager, jordbærkager, gåsebryster, medaljer, lagkager, kaffebrød, the-boller med smør og en helt særlig Korsbæk-kage med nougat og orangesmag.

Lise Nørgaard kagen

I anledning af Lise Nørgaards 100 års fødselsdag i 2017 så en særlig fødselsdagskage lyset - skabt som hyldest til skaberen af Matador.

Lad Dem friste af friske hindbær på en lækker chokoladebund med chokolademousse, pyntet med chokoladesejl.

Besøg Andelsbageriet & Konditoriet i Korsbæk på Bakken for at få stillet Deres trang. 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498