DET SKER I 2022

 


I Korsbæk på Bakken kan du opleve den helt særlige stemning fra Matador.

Kom til middagsselskab Hos Varnæs, spis aftensmad på Katrines Gaard eller få andre fuldendte oplevelser på Korsbæks spisesteder.

Nyd gensynet med Korsbæks beboere, og fornem den varme og hjertelige stemning samt byens helt unikke atmosfære.

Vores gæster får mulighed for på nært hold og med genkendelsens glæde, at opleve
et stykke Danmarks historie gennem Lise Nørgaards Matador i Korsbæk på Bakkens levende miljø.

Tag med på en nostalgisk tidsrejse tilbage til 1930'erne, tilbage til Lise Nørgaards klassiker!

I 2018 fejrede Matador sit 40 års jubilæum!

Serien er blevet sendt 8 gange siden sin premiere, senest i 2020 hvor serien fremstod restaureret med et skarpere udtryk samt et nyt billedformat - hvilket vidner om seriens fortsatte aktualitet.


Bakken er som udgangspunkt ikke kendt som en decideret kulinarisk destination, men det er der i dén grad lavet om på i Korsbæk. Her er alting lavet fra bunden i det kæmpestore underjordiske og topmoderne køkken, og ambitionen har fra dag ét været at servere ligeså gennemført mad som de omkringliggende kulisser."
- AOK - 3. august 2016


Og dér ligger den så. Først en idé i forfatteren Lise Nørgaards hoved, siden en tv-serie skudt i Nordisk Films kulisser i Valby og nu bygget fra grunden. Ja faktisk fra undergrunden. En lille by med de kendte steder fra Matador. Algade, Postgaarden, Varnæs' dagligstue, Lauras køkken og grisehandlerens das. Blandt andet. Man kan kigge, købe og ikke mindst spise her, men det vigtigste er oplevelsen af at være der. Alt er udført nøjagtigt som i filmen og mere til".
- Nordjyske Stiftstidende -
29. april 2015


Korsbæk på Bakken er sindssygt godt gennemført. Vi taler om noget af det mest solide byggeri på det gamle gøglermarked. Det er sgu rigtige huse - i mursten, cement og beton. Proportioner og størrelsesforhold er som bykernen i Roskilde eller Næstved".

 - Politiken IByen - 1. maj 2015


Manden bag det hele er Torben "Træsko" Pedersen, der har investeret rigtig mange penge og lige så megen kærlighed i projektet, så alt fremstår snorlige og med den ægthed, der skal til, for at det kan blive en succes. Stor respekt her fra - og tillykke med resultatet!"
- Billed Bladet - 30. april 2015 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498