I privaten

Tilbage
Drømmer du om en fest i helt unikke omgivelser? Inviter dine gæster til middagsselskab Hos Varnæs, en hyggelig tur på landet i Katrines Gaard eller til et solidt og godt måltid i Lauras Køkken. Dine gæster træder ind i en tidslomme hos Hans Christian og Maude Varnæs, hvor omgivelserne, maden og underholdningen går op i en højere enhed, så din næste fest bliver en, dine gæster sent vil glemme.

Hos Varnæs, Lauras Køkken og Katrines Gaard kan bestilles til store selskaber på min. 20 personer. Ring gerne til os for en uformel drøftelse om de mange, spændende muligheder, der er for at holde mageløse selskaber i Korsbæk på Bakken.

Kontakt os
Tlf. 3996 0345 - tirsdag til fredag kl. 12.00 - 15.30
eller info@korsbaek-bakken.dk 


Hos Varnæs

Hos Varnæs bliver De inviteret til privat selskab i de smukke stuer hjemme hos bankdirektørens. Bliv betaget af Maudes mange velorganiserede detaljer, og nyd den fuldendte oplevelse af at være på visit i et af Korsbæks mest velbeslåede hjem.

Hos Varnæs har herskabet planlagt hele traktementet på forhånd og gjort sit yderste for at tilrettelægge menuen, tilpasse vinene eller arrangere kaffebordet. Menuen i detaljer kender kun Maude og kokkepigen Laura, som i fællesskab har planlagt alle retter. Som gæst skal De blot nyde hele oplevelsen sammen med de øvrige gæster i de to stuer ensuite ved de smukke borde, omhyggeligt dækket op med kongeligt porcelæn og nypudset sølvtøj.Lauras Køkken

I Lauras Køkken spiser vi fra fade og nyder kokkepigens lækkerier omkring fællesbordene. Lauras gæstebud er en hel oplevelse med både mad og drikke - naturligvis bestemt af Laura selv.

De fleste husker det lune herskabskøkken i underetagen hos familien Varnæs. Her tilbereder Laura mad med disciplin og kærlighed, altid i gang med forberede oksestege, røre en frikadellefars eller partere en præmiegris. Oplev den helt særlige stemning blandt stue- og kokkepiger. Nyd et overflødighedshorn af hjemmelavede lækkerier samt hele sceneriet af livet i det travle køkken. Mød Laura selv, og måske er du også heldig at hilse på en af de andre beboere.


Katrines Gaard

I Katrines Gaard spiser vi i køkkenet og i de små rum ved siden af. Vi sidder i stuerne og nyder det rolige liv på landet. Katrine bestemmer menuen og er den eneste, der kender den i detaljer. Til gengæld er hele arrangementet planlagt - I skal som gæster blot ankomme og nyde maden, sceneriet og hele oplevelsen.

Grisehandler Oluf Larsen og den livskloge Katrine bor sammen på gården i Korsbækhuse. Katrine som enehersker i sit blå landkøkken med den hyggelige stemning, og Larsen med sit private "galleri" og sin elskede Kvik.Større arrangementer

Mulighederne er mange i Korsbæk på Bakken, og vi kan tilbyde lokaler der passer til alle slags arrangementer. 

I Postgaarden og Jernbane Restauranten kan vi skræddersy dit arrangement til større arrangementer med flere deltagere end 20 personer.

Læs mere her


Vi tilbyder mange forskellige arrangementer, lige fra små eksklusive selskaber Hos Varnæs, i Lauras Køkken eller i Katrines Gaard - til større fester på den mondæne restaurant Postgaarden. Vi sammensætter programmet og menuen efter dine særlige ønsker og behov. 

På alle spisesteder kan selskabet nyde god, dansk mad tilberedt fra bunden, mens I oplever de autentiske omgivelser og iagttager smukke sceneri. Mød Maude, Misse, Tjener Boldt, Grisehandleren og mange af de andre øvrige karakterer fra Matador i bybilledet samt på restauranterne - de kan naturligvis også inviteres specielt til jeres fest.

Drømmer I om at have levende musik til jeres fest eller ønsker I en særlig optræden fra en af Korsbæks kendte beboere?
Vi vil gøre alt, der står i vores magt for at gøre jeres dag helt særlig. 


 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498