Lise Nørgaard legat

Tilbage

Korsbæk på Bakken indstiftede i 2017 i samarbejde med Lise Nørgaard  et legat, der hvert år bliver uddelt i forbindelse med Lise Nørgaards fødselsdag.


Den første modtager af legatet på kr. 20.000,- var Sebastian Klein, som Lise Nørgaard selv havde valgt. Lise Nørgaard legatet uddeles til en person, der i særlig grad har bidraget til at værne om naturen eller fremme kulturen.

Om motivationen udtalte Lise Nørgaard:

"Sebastian Kleins virke har været centreret om at give både børn og voksne en forståelse for naturen og dens mangfoldighed. Et arbejde, som efter min mening, har særlig betydning i dag. Sebastian har en enestående evne til at forbinde oplysning med underholdning, og jeg har været dybt betaget af at følge ham og blive klogere på mange ting."

Fra 2018 bliver egnede legatmodtagere udvalgt af Lise Nørgaard i samarbejde med Camilla Hjælmhof (Lise Nørgaards barnebarn), Vincent Hendricks (dr.phil., ph.d. og professor i formel filosofi ved Københavns Universitet), Kathrine Lilleør (cand.theol., ph.d., sognepræst ved Sankt Pauls Kirke i København, forfatter og debattør) samt Torben Træsko (direktør for Korsbæk på Bakken og Cirkusrevyen). 


Alle fotos af fotograf Henrik Petit.


Se billederne fra Lise Nørgaard Legatet 2018 her.

 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498