Selskabslokaler

Tilbage

Drømmer du om en fest i helt unikke omgivelser? 
Inviter dine gæster til middagsselskab Hos Varnæs eller til et solidt og godt måltid i Lauras Køkken. Dine gæster træder ind i en tidslomme, hvor omgivelserne og maden går op i en højere enhed, så din næste fest bliver en, dine gæster sent vil glemme. 

For Lauras Køkken og Hos Varnæs skal der betales for minimum 18 gæster ved arrangementer.

Ring gerne til os for en uformel drøftelse om de mange, spændende muligheder, der er for at holde mageløse selskaber i Korsbæk på Bakken.

Kontakt os tlf. 3996 0345 eller info@korsbaek-bakken.dk

Hos Varnæs
Fra 18 - 28 gæster

Hos Varnæs bliver De inviteret til privat selskab i de smukke stuer hjemme hos bankdirektørens. Nyd den fuldendte oplevelse af at være på visit i et af Korsbæks mest velbeslåede hjem.

Læs mere


Lauras Køkken
Fra 18 - 24 gæster

I Lauras Køkken spiser vi fra fade og nyder kokkepigens lækkerier omkring fællesbordene. Lauras gæstebud er en hel oplevelse med både mad og drikke - naturligvis bestemt af Laura selv.

Læs mereStørre arrangementer

Op til 1000 gæster 

Mulighederne er mange i Korsbæk på Bakken, og vi kan tilbyde lokaler der passer til alle slags arrangementer. Læs mere her


Vi tilbyder mange forskellige arrangementer, lige fra små eksklusive selskaber Hos Varnæs eller i Lauras Køkken - til større fester på den mondæne restaurant Postgaarden. Vi sammensætter programmet og menuen efter dine særlige ønsker og behov. 

På alle spisesteder kan selskabet nyde god, dansk mad tilberedt fra bunden, mens I oplever de autentiske omgivelser og iagttager smukke sceneri. 

Drømmer I om at have levende musik til jeres fest eller ønsker I særlig optræden fra en af Korsbæks kendte beboere?
Vi vil gøre alt, der står i vores magt for at gøre jeres dag helt særlig. 


 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498