Luksus julemenu
Serveres hele dagen
Venligst samme menu til hele selskabet.
Fire retters luksus julemenu
Vælg mellem forret, hovedret og dessert
Forret
Koldrøget laks
med appelsinmarinade og hasselnødder
eller
Gravad dyrefilet
med jordskokker og valnøddedressing
Hovedret
Braiseret andelår
med pastinak, grønkål a la creme og tyttebær
eller
Helstegt oksemørbrad
med julegrønt og estragonsauce
Ost
Blå Kornblomst
tilsmagt med cognac
Dessert
Ris a la mande
med kirsebærsauce
eller
Nougatkage
med dadler og appelsinsirup
Pr. kuvert kr. 498,00
Inkl. et glas velkomstgløgg, øl, vand, vin
til maden og kaffe eller te
Pr. kuvert kr. 898,00
Ved bestilling af Luksus julebord er bordet reserveret i 4 timer.
Julemenu
Serveres frem til kl. 15.00
Venligst samme menu til hele selskabet.
Tre retters julemenu
Vælg forret, hovedret og dessert
Forret
Koldrøget laks
med appelsinmarinade og hasselnødder
eller
Gravad dyrefilet
med jordskokker og valnøddedressing
Hovedret
Braiseret andelår
med pastinak, grønkål a la creme og tyttebær
eller
Helstegt oksemørbrad
med julegrønt og estragonsauce
Dessert
Ris a la mande
med kirsebærsauce
eller
Nougatkage
med dadler og appelsinsirup
Pr. kuvert kr. 348,00
Inkl. øl, vand, vin til maden
og kaffe eller te
Pr. kuvert kr. 648,00
Ved bestilling af Julemenu er bordet reserveret i 2,5 time.
Luksus julebord
Serveres hele dagen
Venligst samme menu til hele selskabet
Postgaardens udsøgte luksus julebord
består af fire serveringer.
1. fadservering
Modnede sild med løg og kapers
Julesild med kanel og appelsin
Æg og rejer
Rødspættefilet med remoulade
Røget ål med røræg
2. fadservering
Kalvesylte med sennep og rødbeder
Hønsesalat med grønne asparges
Lun flæskesteg med rødkål og surt
Lun mørbradbøf med bløde løg
3. fadservering
Brie og Blå Kornblomst med portvinsmarinerede svesker
Dessert
Ris a la mande
Pr. kuvert kr. 498,00
Inkl. et glas velkomstgløgg, øl, vand, vin
til maden og kaffe eller te
Pr. kuvert kr. 898,00
Ved bestilling af Luksus julebord er bordet reserveret i 4 timer.
Julebord
Serveres frem til kl. 15.00
Venligst samme menu til hele selskabet.
Postgaardens delikate julebord
består af tre serveringer.
1. fadservering
Modnede sild med kapers
Æg og rejer
Røget laks med urtedressing
2. fadservering
Hønsesalat med grønne asparges
Glaseret skinke med grønlangkål
Julemedister med sennep og rødkål
Dessert
Ris a la mande
Pr. kuvert kr. 348,00
Inkl. øl, vand, vin til maden
og kaffe eller te
Pr. kuvert kr. 648,00
Ved bestilling af Julebord er bordet reserveret i 2,5 time.
Vi forbeholder os retten til at udvise gæster ved upassende opførsel.