Runnere og afryddere søges til Korsbæk på Bakken

Tilbage Tilbage
Vi søger runnere og afryddere til vores to restauranter Postgaarden og Jernbane Restauranten samt tre selskabslokaler Katrines Gaard, Lauras Køkken og Hos Varnæs, hvor der serveres retter taget ud af 30'ernes og 40'ernes finere danske madkultur, og som er tilberedt fra bunden af de bedste råvarer.

Vi er en familiedrevet virksomhed, der ud over Korsbæk på Bakken ejer og driver 3 spil, 9 kørende forlystelser samt Cirkusrevyen og 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Vi deltager selv aktivt i den daglige drift.

Alder: minimum 16 år

Arbejdstid: Skiftende mellem kl. 10.00 - 24.00 alle ugens dage - Deltid og fuldtid

Ferie: Kun ved forudgående aftale herom inden ansættelse

Arbejdssted: Korsbæk på Dyrehavsbakken

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Løn: Kr. 142,00 timesats efter overenskomst med 3F

  • Det er en forudsætning, at du er loyal og ansvarsbevidst samt udviser en positiv og glad holdning over for vores mange gæster og dine kolleger.
  • Hos os sætter vi kundeservicen i højsæde, og derfor er et smil på læben og venlig imødekommenhed et absolut "must".
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt i et dynamisk og til tider også meget hektisk miljø.
  • Det er ikke en forudsætning, at du har branchekendskab, det skal vi nok give dig.
  • Det er derimod en forudsætning at du har godt humør og gåpåmod.
  • Du vil blive instrueret i talemåder og korrekt optræden fra Matador-tiden ligesom der skal bæres tidstypisk uniform.

Skriftlig ansøgning sendes til restaurantchef Kasper Schmølker på restaurant@korsbaek-bakken.dk.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos Kasper Schmølker på restaurant@korsbaek-bakken.dk samt telefon 4414 0828 alle hverdage mellem 10.00 og 16.00.

Alle indkomne ansøgninger behandles løbende.

Om Korsbæk på Bakken
Korsbæk på Bakken er en lille nybygget by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader hentet ud af tv-serien med interiører, dekorationer og rekvisitter tro mod Matador-universet helt ned i detaljen. Her kan man opleve den helt særlige stemning fra Lise Nørgaards klassiker i de tematiserede restauranter, byens bar, butikker og seværdigheder, genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af engagerede skuespillere.

Selskabslokalerne Katrines Gaard, Lauras Køkken og Hos Varnæs er alle mindre lokaler, hvor gæsterne skal have oplevelsen af at komme på besøg hjemme i privaten hos de pågældende værter.

Postgaarden har plads til ca. 350 gæster og er specielt egnet til selskabs-arrangementer af næsten enhver størrelse. Jernbanen Restauranten kan modtage ca. 90 gæster direkte fra gaden. 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498