Vi søger runnere og afryddere til vores restauranter i Korsbæk på Bakken. Den fiktive by Korsbæk fra tv-serien Matador er genskabt på Dyrehavsbakken som et restaurationsområde med tusindvis af glade gæster i Bakkens åbningssæsoner.
Alder: Fra 16 år - unge mellem 16 og 18 år med forældretilladelse
Arbejdstid: Skiftende mellem kl. 10.00 - 24.00 alle ugens dage
Ferie: Kun ved forudgående aftale herom inden ansættelse
Arbejdssted: Korsbæk på Dyrehavsbakken
Tiltrædelse: Fra 1. maj eller efter aftale
Løn: Timesats efter overenskomst med 3F
- Det er en forudsætning, at du er loyal og ansvarsbevidst samt udviser en positiv og glad holdning over for vores mange gæster og dine kolleger.
- Hos os sætter vi kundeservicen i højsæde, og derfor er et smil på læben og venlig imødekommenhed et absolut "must".
- Du har lyst til at arbejde selvstændigt i et dynamisk og til tider også meget hektisk miljø.
- Det er ikke en forudsætning, at du har branchekendskab, det skal vi nok give dig.
- Det er derimod en forudsætning at du har godt humør og gåpåmod.
- Du vil blive instrueret i talemåder og korrekt optræden fra Matador-tiden ligesom der skal bæres tidstypisk uniform.
Skriftlig ansøgning sendes til restaurantchef Lene Weng
lw@korsbaek-bakken.dk.
Du er også meget velkommen til at kontakte Lene for yderligere oplysninger på tlf. 2720 7841.
Ansøgningsfrist d. 15. marts.
Du skal forvente samtaler og evt. prøvevagt fra den 1. april i påskeugen.
Om Korsbæk på Bakken
Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butik og konditori.
Postgaarden er den mondæne restaurant, med de hvide duge og den fine opdækning. Her er plads til ca. 250 gæster og bespiser/servere specielt gæster, som har været i Cirkusrevyen. Postgaarden er åben alle dage fra onsdag til og med søndag fra den 5. maj.
Jernbanen Restauranten har højt til loftet og en uhøjtidelig atmosfære, her er plads til både børn og voksne. Plads til ca. 90 gæster.
Lauras Køkken og stuerne Hos Varnæs bruges til private selskaber, hvor gæsterne får oplevelsen af at komme på besøg hjemme i privaten.
Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden driver Cirkusrevyen, 9 kørende forlystelser, 3 spil samt 3 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Du kan læse mere på vores hjemmeside
www.korsbaek-bakken.dk.