Tilblivelse

Tilbage

Korsbæk på Bakken blevet opført på bare syv måneder henover vinteren 2014-15, men forberedelserne havde forinden været i gang i mere end fire år. Sammen med rettighedshavere Danmarks Radio og Lise Nørgaard, begyndte initiativtager Torben Træsko med sine nærmeste medarbejdere at detailplanlægge konceptet.

Husene skulle gentegnes byplanlægningen besluttes, leverandører findes og tilladelser indhentes. Efterfølgende skulle scenografien planlægges, rekvisitter skulle findes, restauranterne måtte indrettes, konceptet skæres til og markedsføringen skydes i gang.

Selve byggeriet kunne udelukkende foregå uden for Bakkens åbningssæson, og derfor skete byggeriet på rekordtid, nøje tilrettelagt og planlagt i detaljer af samarbejdende entreprenører, arkitekter og håndværkere. Se syv måneders arbejde skåret ned til et minut i vores timelapse.

Af hensyn til projektets tidspres blev bygningernes facader fremstillet på en fabrik i Frederikshavn, leveret og samlet som et byggesæt på Bakken. Alle interiørdele blev fremstillet af nye og gamle materialer i en lagerhal i Brøndby, så de var til at flytte ind, så snart væggene stod oprejst.

Korsbæk på Bakken

TILBAGEBLIK- Ja, som tiden går! (Albert Arnesen i Matador, afsnit 3, 'Skiftedag')Sidste år på denne tid var Korsbæk på Bakken bare en byggeplads. Et afgrænset stykke jord på Bakken, som på kun syv måneder skulle blive til Danmarks nye 2500 m2 store restaurationsmiljø. Byggeriet skulle gå stærkt, meget stærkt - og det gjorde det, helt frem til åbningen af Korsbæk på Bakken d. 30. april 2015.

Opslået af Korsbæk på Bakken på 28. september 2015

Snesevis af dygtige håndværkede snedkererede således specialdesignede møbler, restaurerede brugte vinduer, istandsætte antikke lamper og patinerede interiører, så de fremstod som nye "gamle" med det helt rigtige udtryk.

Se billedgalleri over det omfattende arbejde.

galleri/byggeri  
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498