Korsbæk Tidende

Tilbage
I tv-serien Matador kender vi to aviser, Tidende og Socialdemokraten. Begge har stor betydning for dagligdagen og for de enkelte beboere. Korsbæk på Bakken har naturligvis også sin egen lille avis - vi kalder den for Korsbæk Tidende. I avisen kan man læse tidsvarende artikler, om stort og småt i byen, finde finurlige husgeråd, annoncer fra byens forretninger, notitser fra Husmoderforeningen, læse om byens arrangementer samt gætte sæsonens kryds & tværs.

Lise Nørgaard sikrer stil og tone
Korsbæk Tidende er udformet som en typisk avis fra midten af 1930'erne. Formatet er stort, sprogtonen pæn og retskrivningen er udført som dengang med aa frem for å samt navneord med stort begyndelsesbogstav. Lise Nørgaard bidrager i redaktionen, ikke blot som skrivende journalist, men også som garant for stil, tone samt et pasende indhold for en avis i en mellemstor provinsby i årene lige før anden Verdenskrig.

Redaktør for Korsbæk Tidende er journalist Morten Kaiser, og manden bag typografi og opsætning er Robert Haren fra Københavneravisen. I redaktionen sidder desuden et lille udvalg af holdet bag Korsbæk på Bakken.

Korsbæk Tidende kan anskaffes ved besøg i Korsbæk på Bakken. 


Lise Nørgaards sidste Korsbæk Tidende

Matadors skaber Lise Nørgaard har gennem alle udgaver af Korsbæk Tidende bidraget med idéer og historier. I år er udgave nr. 6 udkommet med Lise Nørgaards sidste journalistiske værk.

Læs blandt andet reportagen fra retssagen mod Regitze Varnæs, der er blevet anklaget for injurier af Frk. Østengram fra Sorø Husholdningsskole efter at Regitze har udgivet en bog med titlen "Sådan kan du spilde 6 ½ år af dit liv." 

Læs den historie og mange flere i den seneste udgave af Korsbæk Tidende kan anskaffes i Korsbæk Butikken. 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498