Anmeldelser

Tilbage

UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER


I Korsbæk på Bakken samler vi på glade gæster. Dette gør sig gældende for alle slags arrangementer, hvad enten det er stort og pompøst eller mere privat.

Se et udvalg af vores gæsters anmeldelser her på siden.


Jørgen Hædersdal

Helt unik og gennemført stykke filmhistorie som her er opført. Et genetisk og historisk fingeraftryk af den danske folkesjæls største filmbedrift. Et hjertesuk fanget i postgårdens unikke hygge. Et åndehul for romantikere og Matador- connessouers af mesterlig karakter.
Man venter unægteligt på at Varnæs hvert øjeblik kommer gennem porten , eller Agnes der travlt åbner vinduet for de mange udluftninger .!? Bravo. Jeg har stadig gåsehud. Rørende.

RUNDVISNING
Majbritt Larsen

En super oplevelse hele vejen igennem. Rigtig god og høflig betjening i alle restaurationer. Troværdig præstation af skuespillerne, som tog sig god tid til at interagere med publikum.
Den guidede tur kan varmt anbefales.


Matilde Kirstine Askholm

Tak for en fantastisk oplevelse i dag. Vi alle, fra pigerne 6 og 8 år til oldemor på 91 år var yderst begejstret. Vi havde en skøn rundvisning kl 10.30 og vi blev behandlet i særklasse af alle vi mødte. Oldemor i kørestol blev hjulpet så hun kunne komme med rundt allevegne - utrolig dejligt. Frokosten på Postgaarden var utrolig lækker, underholdningen i top og betjeningen i særklasse. Vi er yderst imponeret og meget begejstret. Tak for en fantastisk oplevelse.


Steen Erik Hansen

Nu har vi været med til 2 rundvisninger sidste år og i år det har været super godt meget dygtige folk og gode til at fortælle om alt om Korsbæk. Stor tak fra Fyn.


Kirsten Lykkegaard

Vi havde en fantastisk oplevelse. Virkelig en god rundvisning meget professionelt lavet. Vi spiste på Postgaarden, fantastisk lækker mad og meget dygtige servitricer. Rigtig god underholdning. Super godt det hele.


Henriette Gaardsmand Madsen

Stor, stor oplevelse for Matadorfans. Dejlig mad på Postgaarden og søde, sjove og dygtige skuespillere og ansatte, der gav Korsbæk den helt rigtige atmosfære og liv. Den bedste oplevelse i flere år.


Carsten Fyhring Brandsborg

Mig og min kone var først på rundvisning og kl .12 til frokost på Postgaarden og om aften til festtaffel Hos Varnæs <3 Hold kæft det var en fantastisk aften med udsøgte retter og super drikkevarer. Alt var perfekt, underholdning og super servering, det gør vi gerne om. Tror ikke det bliver bedre selv ved dronningen <3  Det er en oplevelse vi aldrig vil glemme <3 Tusind tak for en god dag.

Karen Nielsen

Vi var 25 på pigeturen hvor vi fik en god rundvisning og så spiste vi på Jernbane Restauranten hvor vi fik stegt flæsk og persillesovs med hjemmesyltede rødbeder til og bagefter solbærgrød med fløde og det smagte himmelsk og meget store portioner og god betjening.

Ruth Lilly Nielsen

Det var en skøn oplevelse...
Spiste på Jernbane Restauranten, dejlig mad og kaffe med kage. Agnes var lige forbi og spurgte os, om vi havde set Boldt, de skulle forloves og hjem til mor på søndag.


Jeanette Andersen

Jeg har set Røde give Boldt den velfortjente blodtud. Det var en god oplevelse ;-) Kan helt sikket anbefale et besøg på Jernbane Restauranten, hvor de serverer god dansk mad med underholdning ind imellem.


Tina Andresen

Vi spiste forleden en dejlig middag i Katrines køkken. Katrine havde travlt i køkkenet og med at fange hønsene, så vi fik en dejlig servering af Mille fra nabogården. Middagen var en dejlig bondekost og med drikkevarer der passede i tiden. Under vores besøg havde vi også glæde af Oluf Larsen, Katrine (da hun havde fanget hønsene) og Oberst Hackel. En rigtig god oplevelse som klart kan anbefales. Nu har vi prøvet Postgåden og Katrines Køkken og vi glæder os til at prøve de andre spisesteder. Det er i hvert til fælle ikke sidste gang.


Lone Krusdorf Kirk

Hvor havde vi det dejligt i Katrines køkken i går. Jeg havde givet min mand en middag hos Katrine og derefter Cirkusrevyen.
Hvor var det en god oplevelse. Katrine havde lavet flæskesteg med rigtig SOVS til :-) Vi fik lækker ærtesuppe til forret og pærer i lækker creme til dessert. Drikkevarer ad libitum og godt skuespil til maden, vi var virkelig underholdt.
Korsbæk på Bakken - Salg
Tlf. 3996 0345
Alle dage kl. 12.00 - 18.00
info@korsbaek-bakken.dk  
Korsbæk på Bakken - Selskaber og Grupper
Tlf. 3996 0347
Lene Weng
lw@korsbaek-bakken.dk
Presse
Tlf. 3996 0343
Linda Maria Pedersen
presse@korsbaek-bakken.dk


 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498