Om maden - manifestet om god mad

Tilbage


Klassiske, danske retter

Vi hylder det gode danske køkken, og er inspireret af maden i Matador. Sammen med Lise Nørgaard har vi udvalgt klassiske retter, som passer til tiden og til de forskellige spisesteder i Korsbæk på Bakken.

I Postgaarden og Hos Varnæs serverer vi retter fra den finere danske madkultur. I Jernbane Restauranten og Lauras Køkken er retterne mere enkle og velkendte, mens Katrines Gaard byder på gedigen bondekost, når den er bedst. 



Vores mad tilberedes fra bunden

I Matador ser vi kokkepiger partere hele grise på køkkenbordet, stoppe medisterpølser og bage vaniljekranse, lagkager samt andre lækkerier.

I dag har vi moderne maskiner, der gør processen mindre hård for fysikken, men vi tilbereder retterne som dengang: Fra bunden, af så rene råvarer som muligt og med fortsat kærlighed til råvarer samt det gode håndværk.
Fokus på kvalitet 

Restaurationsbesøg og middagsselskaber spiller en stor rolle i Matador, og maden emmer af kærlighed og kvalitet.

I Korsbæk på Bakken prioriterer vi også madens kvalitet. Det gælder både på vores to á la carte restauranter - Postgaarden og Jernbane Restauranten - på vores tre mindre spisesteder 'i privaten' - Lauras Køkken, Katrines Gaard og Hos Varnæs - samt i Andelsbageriet og tilhørende konditori. 
Danske og lokale råvarer

I Korsbæk på Bakken forsøger at følge tankegangen om kort leverance-kæde i vores valg af leverandører. Derfor samarbejder vi på alle vores spisesteder i videst muligt omfang med lokale og danske producenter af råvarer til vores køkkener.


 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498