Større selskaber

Tilbage
Drømmer I om at holde bryllup på Jernbane Restauranten?
Konfirmation Hos Varnæs? Eller måske et firmaarrangement på den mondæne restaurant Postgaarden?

Mulighederne er mange i Korsbæk på Bakken og vi kan tilbyde lokaler der passer til alle slags arrangementer, hvad enten det skal være stort og pompøst eller mere privat (min. 20 personer).

Alle gæster i selskabet vil opleve at komme på en fantastisk tidsrejse tilbage til Matadors tid i de troværdige og levende omgivelser, nøjagtigt, som vi husker det fra tv-serien.

Ring gerne til os for en uformel drøftelse om de mange, spændende muligheder, der er for at holde mageløse selskaber i Korsbæk på Bakken.

Tlf. 3996 0345
eller info@korsbaek-bakken.dk 


Vi tilbyder mange forskellige arrangementer, lige fra små eksklusive selskaber Hos Varnæs, i Lauras Køkken eller i Katrines Gaard - til større fester på den mondæne restaurant Postgaarden. Vi sammensætter programmet og menuen efter dine særlige ønsker og behov. 

På alle spisesteder kan selskabet nyde god, dansk mad tilberedt fra bunden, mens I oplever de autentiske omgivelser og iagttager smukke sceneri. Mød Maude, Misse, Tjener Boldt, Grisehandleren og mange af de andre øvrige karakterer fra Matador i bybilledet samt på restauranterne - de kan naturligvis også inviteres specielt til jeres fest.

Drømmer I om at have levende musik til jeres fest eller ønsker I en særlig optræden fra en af Korsbæks kendte beboere?
Vi vil gøre alt, der står i vores magt for at gøre jeres dag helt særlig. 


 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498