Lise Nørgaard 100 år

Tilbage
Hele Danmark fejrede Lise Nørgaard
i Korsbæk på Bakken


Glade danskere strømmede til Korsbæk for at fejre Lise Nørgaards 100 års fødselsdag i dag, søndag den 18. juni 2017, i Korsbæk på Bakken.

Det var en overvældet Lise Nørgaard, der med følge ankom til Korsbæk med Vedbæk Garden forrest.
Hundredvis af danskere havde valgt at lægge vejen forbi for at fejre hele Danmarks Lise Nørgaard.

Der var biksemad, håndmadder, lagkage og fødselsdagssang i Korsbæk på Bakken.

I dagens anledning havde Korsbæk på Bakken i samarbejde med Lise Nørgaard indstiftet et legat, som fremover vil blive uddelt i forbindelse med Lise Nørgaards fødselsdag.

Legatmodtageren på kr. 20.000,- i år var Sebastian Klein, som Lise Nørgaard selv havde valgt. Lise Nørgaard legatet uddeles til en person, der i særlig grad har bidraget til at værne om naturen eller fremme kulturen.
Om motivationen udtalte Lise Nørgaard "Sebastian Kleins virke har været centreret om at give både børn og voksne en forståelse for naturen og dens mangfoldighed. Et arbejde, som efter min mening, har særlig betydning i dag. Sebastian har en enestående evne til at forbinde oplysning med underholdning, og jeg har været dybt betaget af at følge ham og blive klogere på mange ting."

I fremtiden vil Lise Nørgaard i samarbejde med Camilla Hjælmhof (Lise Nørgaards barnebarn), Vincent Hendricks (dr.phil., ph.d. og professor i formel filosofi ved Københavns Universitet), Kathrine Lilleør (cand.theol., ph.d., sognepræst ved Sankt Pauls Kirke i København, forfatter og debattør) og Torben Træsko (Direktør for Korsbæk på Bakken og Cirkusrevyen) udvælge egnede modtagere.

Klik på billedet for at hente det i høj opløsning.
Alle fotos af fotograf Henrik Petit. 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498