FORRETTER:
Hvide asparges
med hollandaise og fjordrejer
kr. 158,-
- - - oOo - - -
Varmrøget hellefisk
med salat af spidskål, svampe og æbler
kr. 118,-
- - - oOo - - -
Hummersuppe
med laksebolle og urtejulienne
kr. 128,-
- - - oOo - - -
Terrin af gåselever
med julesalat og syltede grøntsager
kr. 148,-
- - - oOo - - -
Rørt tatar
med smørristet rugbrød
kr. 138,-
HOVEDRETTER:
Sandart stegt i ovn
hertil sauce Nage tilsmagt med krydderurter
kr. 228,-
- - - oOo - - -
Svinekæber
i egen bouillon med svampe, rødbede, løg og selleripure
kr. 258,-
- - - oOo - - -
Langtidsstegt lammeskank
med cremet basilikum sauce og urte sauté
kr. 268,-
- - - oOo - - -
Braiseret oksesteg
med estragonsky, nye gulerødder og ærter
kr. 238,-
- - - oOo - - -
Dampet landkylling
med asparges frikassé
kr. 198,-
STORT UDVALG
AF SMØRREBRØD
Vælges fra vores smørrebrødsseddel
DESSERTER:
Rødgrød
med vaniljefløde
kr. 85,-
- - - oOo - - -
Chokolademousse
med vaniljemarinerede bær og tuiles
kr. 95,-
- - - oOo - - -
Jordbær
med nøddemarengs og vaniljeparfait
kr. 95,-
- - - oOo - - -
Fire danske oste
med syltede figner og kiks
kr. 115,-
KØKKENET ER ÅBENT
KL. 12 - 21.30
Med forbehold for ændringer da sæsonens friske råvarer anvendes.