Postgaarden - Menukort 2016

Tilbage

FORRETTER:

Hvide asparges
med hollandaise og fjordrejer
kr. 158,-
- - - oOo - - -
Varmrøget hellefisk
med salat af spidskål, svampe og æbler
kr. 118,-
- - - oOo - - -
Hummersuppe
med laksebolle og urtejulienne
kr. 128,-
- - - oOo - - -
Terrin af gåselever
med julesalat og syltede grøntsager
kr. 148,-
- - - oOo - - -
Rørt tatar
med smørristet rugbrød
kr. 138,-

HOVEDRETTER:

Sandart stegt i ovn
hertil sauce Nage tilsmagt med krydderurter
kr. 228,-
- - - oOo - - -
Svinekæber
i egen bouillon med svampe, rødbede, løg og selleripure
kr. 258,-
- - - oOo - - -
Langtidsstegt lammeskank
med cremet basilikum sauce og urte sauté
kr. 268,-
- - - oOo - - -
Braiseret oksesteg
med estragonsky, nye gulerødder og ærter
kr. 238,-
- - - oOo - - -
Dampet landkylling
med asparges frikassé
kr. 198,-



STORT UDVALG
AF SMØRREBRØD

Vælges fra vores smørrebrødsseddel



DESSERTER:

Rødgrød
med vaniljefløde
kr. 85,-
- - - oOo - - -
Chokolademousse
med vaniljemarinerede bær og tuiles

kr. 95,-
- - - oOo - - -
Jordbær
med nøddemarengs og vaniljeparfait
kr. 95,-
- - - oOo - - -
Fire danske oste
med syltede figner og kiks
kr. 115,-





KØKKENET ER ÅBENT
KL. 12 - 21.30







Med forbehold for ændringer da sæsonens friske råvarer anvendes
.



 
 
Korsbæk på Bakken anvender cookies
Vi benytter cookies til at få websitet til at fungere optimalt. Cookies anvendes primært til trafikmåling via Google Analytics, men ligeledes til at analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.
Du accepterer brugen af cookies ved at klikke luk eller klikke videre på websitet. Læs mere om Cookies


OK
sitelist.html