rotation_postgaarden

Postgaarden

Tilbage





Endnu en sommer er gået
og vi siger tusind tak
for en dejlig sæson!


Korsbæk på Bakken åbner igen torsdag den 30. marts 2017.

Forsalget til Korsbæk 2017 starter
tirsdag den 18. oktober kl. 12:00


Velkommen i Korsbæks store og velbesøgte restauration med den raffinerede atmosfære.

Her mødes venner og familie til en udsøgt middag eller en dejlig frokost med højtbelagt smørrebrød, mens de nyder stemningen og hilser på Korsbæks indbyggere.



Korsbæks store á la carte restaurant

Kom til frokost, smørrebrød eller middag 




Om Postgaarden
Den Kongelige Postgaarden er Korsbæks mondæne restauration, hvor overtjener Olsen styrer etablissementet med sikker hånd. Det lyse, charmerende lokale med høje paneler, smukke tapeter og glimtende lysekroner, tager Dem på en tidsrejse tilbage til Matadors tid. Lad Dem forføre af den allestedsværende elegance i rummet og hils på de af Korsbæks beboere, som gæster Postgaarden den pågældende dag.

I Postgaarden kan De nyde luksus-smørrebrød, en dejlig anretning eller en lækker tre retters menu. De kan også sammensætte en herlig middag ud fra det udsøgte á la carte menukort.

Hvem kan eksempelvis modstå en perfekt braiseret svineskank med nye kartofler til hovedret og en fyldig chokolademousse med bær til dessert?
 


Aftenmenu - 3 retter

Denne udsøgte tre retters menu er udviklet specielt til Postgaarden og naturligvis med afsæt i 30'ernes og 40'ernes finere danske madkultur.


FORRET

Koldstegt kammusling
med salat, æble og  fennikel


HOVEDRET

Braiseret okse med rødvinssauce,
citronbagt kål og nye, danske Lammefjordskartofler


DESSERT

Jordbærtrifli med flødeskum


Kr. 398,- pr. kuvert


Inkl. 3 glas komplementerende vine

Kr. 548,- pr. kuvert


Aftenanretning - 3 fadanretninger

Nyd et dejligt traktement i Postgaarden med alt godt fra smørrebrødsjomfruens køkken - serveres som tre fadanretninger.


1. SERVERING

et udvalg af fisk og skaldyr


2. SERVERING

et udvalg af koldt og lunt pålæg
og kød med tilbehør


3. SERVERING

2 oste med tilbehør


Hertil serveres brød, kiks, smør og fedt


Kr. 398,- pr. kuvert


Inkl. 2 øl eller vand og 1 snaps

Kr. 548,- pr. kuvert


Sommermenu - 3 retter

Charmerende let tre retters sommermenu -
en fryd for såvel syns- som smagssanserne!
Tilbydes kun i perioden
19. juni til og med 6. august.


FORRET

Tynde skiver af koldt røget tun med frisk sommersalat af æbler, fennikel og basilikum


HOVEDRET

Helstegt oksemørbrad
- serveres med sommergrønt,
sauce bearnaise og nye, danske Lammefjordskartofler


DESSERT

Vanilje og solbærparfait
med friske sommerbær
- serveres med sprødbagt mille feuilles


Kr. 348,- pr. kuvert


Inkl. 3 glas komplementerende vine

Kr. 498,- pr. kuvert


Postgaarden danner ramme om mange fester og selskaber. Ønsker De at afholde Deres arrangement i smagfulde omgivelser?
Læs mere om mulighederne for at holde selskaber i Korsbæk.

At spise i Korsbæk på Bakken er en helhedsoplevelse, hvor mad, skuespil og sceneri gå op i en højere enhed. Som besøgende oplever De livet i Korsbæk på tæt hold,  mens De spiser tidstypisk mad i Matadors hjemby. 

Som i vores øvrige køkkener, er maden i Postgaarden tilberedt fra bunden af de bedste råvarer. Vi tilstræber at servere maden, som man gjorde i 30'ernes Danmark, - enkelt og ærligt. De kan læse mere om maden i Korsbæk her.

Vi gør venligst opmærksom på, at ved bestillinger på over otte personer, kan sammenhængende borde ikke garanteres - Større selskaber i Postgaarden må derfor forvente at blive placeret ved flere mindre borde.


 
 
Korsbæk på Bakken anvender cookies
Vi benytter cookies til at få websitet til at fungere optimalt. Cookies anvendes primært til trafikmåling via Google Analytics, men ligeledes til at analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.
Du accepterer brugen af cookies ved at klikke luk eller klikke videre på websitet. Læs mere om Cookies


OK
sitelist.html