Cookies

Tilbage

Håndtering af cookies og personoplysninger på Korsbæk på Bakken
Dette website anvender cookies. Vi benytter cookies til at få websitet til at fungere optimalt. Cookies anvendes primært til trafikmåling via Google Analytics, men ligeledes til at analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres lokalt på din computer for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de giver ikke adgang til oplysninger, der bruges til at spore din identitet. En cookie kan ikke indeholde virus. Cookies kan have forskellige 'udløbsdatoer'. Visse cookies bliver slettet, når du lukker for din internet-browser, mens andre bliver gemt i flere år.

Hvordan anvendes cookies?
På websitet bruges cookies til følgende to hovedformål:

  1. Cookies til statistik og analyse
  2. Funktionel cookies


Cookies til statistik og analyse

Vi anvender Google Analytics til trafikmåling via Google Analytics, men ligeledes til at analysere brugen af vores hjemmeside. Cookies til analyseformål indsamler på overordnet niveau information om din vej gennem websitet, disse informationer anvender vi ved optimering og forbedringer af indhold og funktion.

Funktionel cookies
Funktionelle cookies anvendes til registrering af oplysninger om dit besøg, som er relevant for funktionaliteten og brugen af websitet. Det kan eksempelvis være, til login funktioner eller til midlertidig opbevaring af indtastede data i formularer eller andre webbestillingsforløb. Der kan sættes funktionelle cookies af 3. part - f.eks. youtube.com, hvis der er indsat videoer på sider, eller hvis facebook.com eller addthis.com anvendes til deling af artikler eller nyheder.

Sådan sletter du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage eller gemme cookies, kan du slette eller blokere dem. Vi har her samlet vejledninger til, hvordan cookies håndteres i de mest populære browsere


Beskyttelse af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved indtastning på sitet.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.



 
 
Korsbæk på Bakken anvender cookies
Vi benytter cookies til at få websitet til at fungere optimalt. Cookies anvendes primært til trafikmåling via Google Analytics, men ligeledes til at analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.
Du accepterer brugen af cookies ved at klikke luk eller klikke videre på websitet. Læs mere om Cookies


OK
sitelist.html